News Flash:

Romanii din Diaspora, intampinati de zeci de oradeni in Vama Bors cu mesaje anti-PSD

9 August 2018
757 Vizualizari | 0 Comentarii
vama bors

Primele coloane de masini cu romani din Diaspora au fost intampinate,miercuri seara, in Vama Bors de zeci de oradeni, care au venit cu steaguri tricolore si bannere cu mesaje precum „Noi, poporul,cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea si Tariceanu din Parlament”, transmite corespodentul MEDIAFAX.
Zeci de persoane din Oradea au intampinat, miercuri seara, in Vama Bors, primele coloane de masini cu romani din Diaspora, care au venit in tara pentru a participa, vineri, la un miting antiguvernamental, la Bucuresti.

Oradenii au adus cu ei steaguri tricolore si bannere cu mesaje precum „Noi, poporul, cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea si Tariceanu din Parlament”, „Stoparea legilor pentru corupti”, „Desfiintarea comisiei Iordache care legalizeaza coruptia”, „Demisia Guvernului marioneta Dancila”, „Confiscarea extinsa a averilor coruptilor condamnati”.

Ei au scandat „Afara cu PSD din tara”, „PSD ciuma rosie”, „Romania trezeste-te”.
Printre romanii care au intrat prin Vama Bors s-au numarat familii din Marea Britanie, pornite in urma cu trei zile, dar si din Italia si alte state europene.

Vineri, la Bucuresti, este programat un miting al Diasporei a carui organizare nu si-a asumat-o nimeni.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006604 (s)