News Flash:

Romanii au luat cu asediu vamile Cenad si Nadlac. Timpul de asteptare era de doua ore

18 Aprilie 2017
900 Vizualizari | 0 Comentarii
nadlac
Timpii de asteptare la Vama Cenad pe sensul de iesire din tara spre Ungaria au fost, luni la pranz, de doua ore, cu toate ca s-a lucrat la capacitate maxima. 
''Este coada la Cenad, dar se lucreaza pe trei benzi, la capacitate maxima. Colegii lucreaza impreuna cu autoritatile ungare pentru controlul specific de frontiera. Pana acum nu au fost semnalate probleme'', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Roxana Costache, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara.
Astfel, la ora 14,00, acesta indica 120 de minute de asteptare la Vama Cenad si cate 10 minute la vamile cu deschidere spre Serbia, la Jimbolia si Moravita. 
Spre Ungaria, timpii de asteptare erau de 10 minute in vamile aradene de la Varsand si Turnu. 
Traficul de autoturisme pe sensul de iesire din tara la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, pe Autostrada A1, a fost, de asemenea, foarte intens, timpii de asteptare fiind, luni, la ora 15,45, de peste 60 de minute, uneori chiar pana la 90 de minute, conform sectiunii Trafic online a site-ului Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane. 
''Intr-adevar, la PTF Nadlac II - Csanadpalota este coada pe sensul de iesire din tara, foarte numerosi fiind romanii care lucreaza in strainatate si care au venit acasa pentru a-si petrece alaturi de cei dragi Sarbatorile Pascale. Politistii de frontiera romani lucreaza impreuna cu autoritatile ungare pentru controlul specific de frontiera, pana acum cel putin nefiind semnalate probleme. Se lucreaza pe 9 benzi pe sensul de iesire din tara si asa se va lucra pana diseara la ora 23,00, cand in Ungaria se va ridica restrictia la circulatia automarfarelor", a declarat, luni, pentru AGERPRES, agent sef adjunct Mihaela Les, purtator de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007402 (s)