News Flash:

Romanii ar putea primi bani de la stat pentru a-si petrece concediile

21 Mai 2015
712 Vizualizari | 1 Comentarii
1 mai la mare
Romanii vor primi bani frumosi de la stat sau de la patron pentru concediu.
Ieri, deputatii din Comisiile de munca si buget au dat unda verde proiectului de lege care stipuleaza ca toti angajatorii sa prevada bani in bugetul anual pentru a le da angajatilor voucherele de concediu, in cuantum de maximum sase salarii minime pe economie, salariu care, de la 1 iulie, va fi de 1.050 de lei.
Sumele vor fi deduse din impozitele si taxele angajatorilor. Mai mult ca sigur salariatii nu isi vor primi banii de concediu, intrucat angajatorii nu au prevazute aceste sume in bugetele de anul acesta. Legea urmeaza sa primeasca astazi votul final din partea deputatilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Calin  | #820
Pentru a obţine un succes, trebuie să crezi în tine însuţi, să faci ceea ce trebuie făcut, când trebuie făcut, şi să continui până când reuşeşti. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0925 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032369 (s)