News Flash:

Romania se alatura luptei impotriva Statului Islamic

26 Septembrie 2014
658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat vineri, la Oarba de Mures, ca si Romania, ca toate statele lumii, se alatura coalitiei de combatere a Statului Islamic si ca in zilele urmatoare se va stabili in ce va consta ajutorul tarii noastre. 
"Noi, asa cum am mai precizat, au precizat-o si presedintele, si prim-ministrul, si eu, cand am avut ocazia, suntem alaturi de partenerii nostri din NATO, suntem alaturi de partenerii nostri din Uniunea Europeana si Romania, ca toate statele lumii, se alatura coalitiei de combatere a Statului Islamic. Sigur ca la nivelul guvernamental si in functie de discutiile pe care le avem cu partenerii nostri vom stabili in ce consta ajutorul Romaniei. Noi deja am facut cateva precizari vizavi de capabilitatile de care dispune Romania pentru a sprijini lupta coalitiei internationale impotriva Statului Islamic (...) In institutiile abilitate ale statului vom lua in zilele urmatoare aceasta decizie, deja aceasta discutie exista cu partenerii nostri. Sigur ca primul organism care este abilitat de lege, prima institutie, este CSAT", a spus Mircea Dusa. 
Ministrul Apararii Nationale a precizat ca Romania va asigura atat ajutor umanitar, cat si o serie de "capabilitati" care vor fi puse la dispozitia fortelor internationale in vederea combaterii si luptei impotriva Statului Islamic. AGERPRES

statului islamic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 23 queries | Mysql time :0.042015 (s)