News Flash:

ROMANIA, "KNOCK-DAUM"! Doar 0-0 cu Danemarca si suntem departe de Mondiale

27 Martie 2017
860 Vizualizari | 0 Comentarii
romania danemarca

Echipele nationale de fotbal ale Romaniei si Danemarcei au terminat la egalitate, 0-0, duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

 

Tricolorii au facut un joc modest si sansele de calificare la turneul final din Rusia sunt destul de meci, Romania neavand niciun gol marcat in ultimele sale patru partide (trei oficiale, una amicala).

 

Romania si-a creat cateva ocazii bune de gol, dar a terminat prin a fi dominata de danezi in ultima parte a meciului. Romania nu a castigat pe teren propriu in ultimele cinci meciuri oficiale (patru egaluri, un esec).

 

Echipa antrenata de Christoph Daum a inceput destul de bine, iar Razvan Marin (4) a avut prima ocazie a partidei, un sut de la 18 metri, prins de portarul Kasper Schmeichel. Keseru a ratat o ocazie foarte mare (18), reluand peste poarta din 6 metri, la centrarea lui Benzar.

 

Prima oportunitate a oaspetilor a venit in min. 20, cand Eriksen a tras un sut de la 20 metri, dar prins de Tatarusanu.

 

Keseru s-a aflat din nou in prim plan (21), dar a trimis afara din pozitie dificila. Atacantul echipei Ludogoret a ratat o noua sansa de a deschide scorul (25), ajungand tarziu la o centrare a lui Benzar in fata portii. 

 

Danezii, mai puternici din punct de vedere fizic, au dominat ultima parte a meciului, dar Braithwaite (78) a tras din unghi in plasa laterala, Vestergaard (82) a reluat cu capul pe langa poarta, Joergensen (87) a ratat incredibil din patru metri, Braithwaite a fost blocat in extremis de Tosca (87), iar Eriksen (90+1) a tras de la 20 m pe langa poarta. 

 

Romania va juca urmatorul meci pe 10 iunie, in deplasare cu Polonia, liderul grupei, si numai o victorie poate pastra echipa noastra in cursa de calificare.

 

Romania — Danemarca 0-0 

Cluj-Napoca, Cluj Arena: 26.895 spectatori 

Preliminariile Cupei Mondiale 2018 — Grupa E

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006470 (s)