News Flash:

Romania a invins Insulele Feroe in preliminariile EURO 2006

30 Martie 2015
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentativa Romaniei a invins, duminica, la Ploiesti, cu scorul de 1-0 (1-0), selectionata Insulelor Feroe, intr-un meci contand pentru etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Claudiu Keseru, in minutul 21.
1-0: Lovitura libera de la circa 27 de metri lateral stanga executata de Maxim, un jucator din zidul Insulelor Feroe a deviat, mingea a lovit bara, a revenit in teren, iar Keseru din patru-cinci metri a trimis in plasa.
Iordanescu: A fost greu dar am meritat aceasta victorie
Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, duminica seara, dupa meciul cu Insulele Feroe, scor 1-0, ca nationala Romaniei a meritat aceasta victorie, obtinuta greu, subliniind ca evolutia jucatorilor a fost afectata de starea terenului.
"A fost un succes greu, obtinut printr-o risipa de efort extraordinara, dar am meritat aceasta victorie. Sunt trei puncte foarte importante, dupa o evolutie nu prea buna, dar generata de starea terenului. Din pacate am ratat mai multe ocazii, nepermis de usor. Felicit jucatorii, si-au dorit victoria, au muncit pentru ea. Totul se judeca prin cele trei puncte obtinute. Ne-am dori ca toti jucatorii nostri de valoare sa fie pregatiti, apti de joc. Ne-au lipsit Marica, Stancu... Gazonul ne-a defavorizat, cred ca gazdele puteau sa faca mai mult. Pe suporteri ii apreciem, ii iubim, probabil ca i-am dezamagit si noi. Cred ca ne vom mai intoarce la Ploiesti. Grupa se mai joaca, Romania, Irlanda, Grecia, Ungaria pot reclama oricand prezenta la un Campionat European", a declarat Iordanescu la TVR.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005842 (s)