News Flash:

Romanca disparuta in avalansa din Italia a plecat din tara pentru a se putea trata

20 Ianuarie 2017
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
familie romanca
Femeia din Romania disparuta in avalansa care a distrus hotelul Rigopiano din localitatea Farindola, regiunea Abruzzo, a plecat din tara, dupa doua casnicii esuate, pentru a-si ajuta parintii ramasi in Bacau si pentru a se trata de boala de care sufera, poliartrita reumatoida.
Adriana are 43 de ani si s-a nascut in comuna bacauana Corbasca, intr-o familie modesta.
Primarul comunei Corbasca, Andone Puscasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca parintii femeii au lucrat la CAP si, desi au avut o situatie modesta, au ajutat-o sa isi gaseasca drumul in viata.
Adriana a absolvit cursurile unei scoli postliceale si este infirmiera. Imediat dupa ce a terminat cursurile, s-a angajat la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Racaciuni, unde avea grija de persoane cu probleme neuropsihiatrice.
cei doi copii pe riscul ei, pentru ca nu avea niciun pronostic sanatos de la niciun medic. Toti medicii erau reticenti. A nascut copiii pe riscul ei, copiii s-au nascut sanatosi, pacat ca a fost situatia asta", a spus Andone Puscasu.
Primarul comunei Corbasca afirma despre femeie ca este "un copil foarte bine educat, un copil cuminte care isi iubea familia".
"Are permanent in atentie starea de sanatate a parintilor, in fiecare vara vine si isi duce parintii la analize, la tot felul de verificari, era preocupata de lucrul asta", declara primarul.
La randul lor, parintii Adrianei, intrebati de ce a plecat aceasta in Italia, au raspuns "La treaba. S-o gasit cu baiatul ala, ca el e italian". Intrebati, de asemenea, daca il plac pe ginerele lor, cei doi au raspuns afirmativ.
"Un baiat bun, bun, n-am ce sa zic. E mai mic ca ea, ca stiti cum se marita tineretul asta. E mai mic ca ea cu trei ani. Nu bea, nu fumeaza", a afirmat mama Adrianei.
Pa pagina de Facebook a sotului Adrianei, Parete Giampiero, apar zeci de mesaje in care oamenii scriu ca se roaga pentru ca familia acestuia sa fie gasita. "Urmarim cautarile si din Belgia, suntem alaturi de voi", scrie un utilizator. "Ne rugam pentru o minune", scrie altul.
Ultimul mesaj de pe Facebook al lui Parete Giampiero dateaza din 16 ianuarie, cand acesta a postat imagini de la ziua de nastere a fiicei sale, Ludovica. "O sarbatoare frumoasa dedicata celor sase ani ai fiicei noastre Ludovica, va multumim si va imbratisam", a scris acesta.
Vineri, Agentia de protectie civila din Italia a anuntat ca operatiunile de cautare a eventualilor supravietuitori in hotelul Rigopiano au continuat si in cursul noptii, iar alte doua cadavre au fost descoperite, relateaza The Associated Press si AFP.
Operatiunile de cautare sunt ingreunate de zapada care blocheaza singurul drum de acces spre hotel, dar si riscul producerii unor noi avalanse.
Cel putin 25 de oameni, inclusiv cativa copii, sunt in continuare disparuti, si exista temeri ca ar fi murit dupa ce hotelul a fost grav afectat de o avalansa in cursul dupa-amiezii de miercuri.
Trei romani, un adult si doi copii, se aflau in hotelul afectat de avalansa care a avut loc in regiunea Abruzzo, din Italia, a anuntat joi, Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti.
Acoperisul hotelului s-a prabusit partial, iar cladirea este in mare parte acoperita de un strat gros de zapada.
Avalansa a fost cauzata de cutremurele produse miercuri in zonele L'Aquila (regiunea Abruzzo) si Rieti (regiunea Lazio).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004353 (s)