News Flash:

Romanca din Anglia, socata dupa o vizita acasa: „Am platit la hipermarket mai mult decat in Londra“

19 Februarie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
claudia

Claudia Gutulescu, o romanca originara din Drobeta-Turnu Severin care traieste de mai multi ani in Londra, a povestit pe Facebook cum s-a petrecut scurta ei vacanta in Romania. Ea s-a aratat socata de preturile din supermarket.

Claudia Gutulescu lucreza in Londra in departamentul de vanzari al „Mitchells & Butlers”, un lant de pub-uri si restaurante din Marea Britanie. Ea a relatat pe Facebook cum s-a desfasurat ultima sa vacanta in Romania, la Drobeta-Turnu Severin:
 
„In scurta mea vacanta in Romania, care doar ce s-a incheiat, am iesit din casa de maxim patru-cinci ori. Dintre care, doua iesiri au fost impreuna cu mama la doua hipermarketuri din oras, pentru ca avea ceva cumparaturi de facut.
 
Prima vizita tin minte ca s-a incheiat cu un cos pe care, la ochi asa, probabil in UK as fi platit undeva la 30-35 lire. Hai, maxim un 40 indulgent. In Romania am platit 270 de lei, adica mai mult. Acesta a fost primul soc.

A doua vizita tin minte ca, in timp ce mergeam spre casele de marcat, am vazut o batranica ce se indrepta si ea spre iesire, avand in cos exact doua pungi de faina, aflata la promotie.
Imediat mi-a venit in minte faptul ca cele mai apropiate locuinte de magazinul respectiv, aflat la iesirea din oras, sunt la o distanta pe care o batrana de 75-80 de ani o parcurge destul de greu, mai ales seara tarziu, iarna. Si, tinand cont ca in drumul sau cu siguranta a mai trecut pe langa cateva magazine mai mici dar sensibil mai scumpe, am inteles ca a parcurs aceasta distanta ca sa salveze undeva la maxim 50-80 de bani... Si ca lucrul acesta probabil conta la bietul buget lunar pe care il are.


claudia gutulescu londra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005063 (s)