News Flash:

Roman aflat la Paris: "Este o atmosfera de razboi aici, e incredibil"

14 Noiembrie 2015
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
atentat4 large
Un roman care locuieste la Paris, Alexandru Ionescu, a povestit ca atmosfera de dupa atentatele de la Paris este una ca de razboi.
 
"Este o atmosfera de razboi, e incredibil", a povestit Alexandru Ionescu, un roman care sta la Paris.
 
El locuieste mai spre sud de locul atentatelor.
 
"Impactul pe care il simtim acum este mai mare decat cel de la Charlie Hebdo, nu stiu de ce, dar e mai socat", a mai spus romanul.

Cel putin 60 de persoane au fost ucise, iar alte sute sunt ranite in urmaatacurilor teroriste comise vineri seara in Paris, anunta surse din cadrul politiei citate de AFP.
 
Cel putin doua explozii, comise aparent de teroristi sinucigasi, au avut loc vineri seara in fata "Stade de France", in cursul unui meci de fotbal intre reprezentativele Frantei si Germaniei. La meci asista si presedintele Francois Hollande, care a fost evacuat in siguranta.
 
In paralel, teroristi au deschis focul cu arme automate la restaurante si terase din zonele Bichat, Charonne si Bataclan, situate in centrul Parisului.
 
In sala de concerte din zona Bataclan, in sectorul 10 al Parisului, persoane inarmate au ucise zeci de persoane si tin ostatice alte cateva sute. In momentul atacului, in sala avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal.
 
Autoritatile franceze par depasite de situatie. 
 
Cel mai probabil este vorba de atentate coordonate care poarta marca unor organizatii teroriste precum Al-Qaida sau Stat Islamic.

razboi alexandru ionescu paris charlie hebdo atacurilor teroriste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005881 (s)