News Flash:

Robu ii intreaba pe timisoreni daca il sustin sa ii evacueze pe chiriasii ilegali din zona Traian

1 Octombrie 2018
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu incearca sa castige capital de imagine, dupa ce un imobil din zona Traian a ars, principalii suspecti fiind romii care locuiau ilegal in cladire si urmau sa fie evacuati de primarie. El a lansat un nou sondaj pe Facebook in care ii intreaba pe timisoreni daca il sustin sa faca treaba pentru care este angajat.

Va reamintim ca, vineri seara, acoperisul unui imobil din zona Traian a ars, suspectii fiind romii care locuiau ilegal in cladire, in apartamentele Primariei Timisoara, si urmau sa fie evacuati. Intre timp, politistii au insa si o alta pista, si anume copiii romilor, care s-ar fi jucat cu focul si ar fi provocat neintentionat incendiul.

Primarul Nicolae Robu a simtit momentul pentru a profita de oprobriul public si a lansat un nou sondaj pe Facebook, prin care isi intreaba fanii daca il sustin sa evacueze chiriasii ilegali care stau in apartamentele primariei din zona sau sa le mai dea inca o sansa.

„Am promis ca voi reda Timisoarei Piata Traian, ajunsa in mare masura locuita de oameni total straini de spiritul orasului! Respectand normele statului de drept -ceea ce ia timp, atentie!-, am ajuns la evacuarea raufacatorilor. Si… ne-am trezit, in zona, cu un incendiu provocat! Se presupune ca de unul din cei ajunsi la evacuare. NU MA VOI LASA INTIMIDAT! VOI CONTINUA CU FERMITATE LUPTA CU CEI FARADELEGE! CINE-I CINSTIT RAMANE, CINE-I NECINSTIT PLEACA! Ma sustineti?”, intreaba primarul.

Cele doua variante de raspuns sunt: „Da, va sustinem total!” si „Nu, mai dati-le o sansa!”.

Sondajul nu are niciun scop, in afara capitalului de imagine, avand in vedere ca, daca prin absurd ar castiga a doua varianta, primarul ar fi nevoit sa ii tolereze in continuare pe chiriasii ilegali si, astfel, sa isi incalce atributiile.

De altfel, de mai multi ani Robu promite ca va curata zona de persoanele dubioase care au ocupat-o si care locuiesc in apartamentele Primariei Timisoara, insa ulterior el a aflat ca acest lucru este mult mai greu de facut in realitate.


primarul nicolae robu imagine traian variante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004931 (s)