News Flash:

Robert Turcescu, la un pas de bataie cu Codrin Stefanescu

4 Octombrie 2017
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Turcescu si Codin Stefanescu
Dupa episodul bataii intr-un studio de televiziune dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu, un alt astfel incident a fost aproape sa se consume, de aceasta data in studiorile Romania TV. Protagonistii: secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, si fostul jurnalist Robert Turcescu, ajuns intre timp, parlamentar PMP.

Cei doi s-au contrat pe tema bodyguarzilor cu care Codrin Stefanescu ar fi venit marti la Inalta Curte ca sa-l sustina pe LiviuDragnea la procesul acestuia.

"Cand are nevoie de protectia clanului Cordunenilor, e clar, e o problema. Sunt trei fantome care ii bantuie pe cei din PSD si au nevoie de clanuri ca sa ii apere", a spus Turcescu, cuvinte care l-au enervat pe Stefanescu: "Domnul colonel Tucescu. Aberati si nu intelege lumea nimic".

Dialogul s-a incins, cu Stefanescu facand trimitere la autodenuntul facut in direct de Turcescu, in trecut, cum ca ar fi fost ofiter acoperit si cu o invitatie la o bataie, ca-n liceu, afara, in Piata Presei.

"Aveti curaj sa iesim impreuna, noi doi afara? Singuri?", l-a intrebat liderul PSD pe Turcescu, care a incercat sa evite subiectul, facandu-se ca nu intelege.

Ulterior, cei doi, la apelul moderatoarei, s-au mai domolit.

Sursa: antena3.ro

mirel palada mihai gotiu codrin stefanescu robert turcescu liviu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005144 (s)