News Flash:

Robert Negoita, la Parchetul General

21 Septembrie 2016
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
robert negoita2
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat, in calitate de martor, intr-un dosar in care se efectueaza cercetari cu privire la acuzatia ca ar fi plagiat in lucrarea de doctorat.
La intrare in sediul Parchetului General, Robert Negoita a spus ca nu este cercetat penal in acest dosar.
Pe 24 iulie, Ministerul Educatiei a anuntat ca Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Politie 'Alexandru Ioan Cuza', punct de vedere in care se constata plagiatul in cazul lucrarii de doctorat a lui Robert Negoita si se recomanda retragerea titlului de doctor.
La randul sau, Robert Negoita a confirmat procedura demarata de Comisia de Etica a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmand ca singurul sau regret este ca s-a lasat tentat, in trecut, de aceasta "moda" a titlurilor academice.
Robert Negoita a devenit doctor in Stiinte Juridice in anul 2012, la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social".
Jurnalista Emilia Sercan a dezvaluit ca lucrarea de doctorat semnata de Robert Negoita este integral plagiata, fiind copiata de pe Internet si site-uri de socializare.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006947 (s)