News Flash:

Robert Negoita AUDIAT de procurori

2 Noiembrie 2016
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
robert negoita2
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de plagiat.

Acesta nu a dorit sa faca declaratii in fata jurnalistilor.

La inceputul lunii octombrie, primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului General in dosarul de plagiat, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la fals intelectual si uz de fals.

Robert Negoita are calitatea de suspect.

In acelasi dosar, procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Ioan Dascalu, cel care a coordonat lucrarea de doctorat a lui Negoita, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals intelectual si uz de fals.
Pe 24 iulie, Ministerul Educatiei a anuntat ca Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Politie 'Alexandru Ioan Cuza', punct de vedere in care se constata plagiatul in cazul lucrarii de doctorat a lui Robert Negoita si se recomanda retragerea titlului de doctor.

Robert Negoita a devenit doctor in Stiinte Juridice in anul 2012, la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004687 (s)