News Flash:

Richard Gere, tata pentru a doua oara, la 69 de ani

8 August 2018
854 Vizualizari | 0 Comentarii
gere

Actorul american Richard Gere, in varsta de 68 de ani, si sotia sa, activista spaniola Alejandra Silva, in varsta de 35 de ani, asteapta primul lor copil, potrivit dailymail.co.uk.
Gere si Silva s-au casatorit civil in aprilie, in Spania.

Actorul american, care va implini 69 de ani pe 31 august, are un fiu in varsta de 18 ani, Homer, cu fosta sa sotie, actrita americana Carey Lowell, de care a divortat in 2016, dupa o casnicie de 14 ani.

Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere in timp ce era in proces de divort de primul sot, Govind Friedland, are un fiu in varsta de cinci ani, Alberto.
Informatia despre sarcina Alejandrei, despre care a scris initial cotidianul spaniol ABC, nu a fost confirmata oficial.

Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere intr-o cariera prestigioasa se numara prestatiile sale din "American Gigolo", de Paul Schrader, si "Ofiter si gentleman", de Taylor Hackford - care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur; interpretarea din drama din era jazz-ului "Cotton Club", de Francis Ford Coppola; rolul personajului negativ Mike Figgis din "Afaceri interne"; milionarul romantic Edward Lewis din comedia romantica "Frumusica/ Pretty Woman", care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur. Lor li se adauga rolurile din drama romantica "Sommersby", de Jon Amiel, musicalul "Chicago" - pentru care a castigat un Glob de Aur - si "Dr. T si femeile", un delicat studiu al relatiilor, regizat de Robert Altman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005229 (s)