News Flash:

REVOLUTIA FISCALA. Mii de oameni, asteptati marti, in Piata Victoriei, la mitingul organizat de Blocul National Sindical

12 Decembrie 2017
806 Vizualizari | 0 Comentarii
protest guvern

Blocul National Sindical (BNS) organizeaza, marti, un protest fata de masurile fiscale, in Piata Victoriei. Desi isi anuntasera prezenta, sindicalistii de la Automobile Dacia transmit ca nu este asociata manifestatiei organizata, marti, in fata Guvernului, la initiativa sindicatelor, mentionand ca va aplica „cele mai bune solutii” pentru a proteja veniturile angajatilor, se arata intr-un comunicat emis marti.
"Vom fi aproximativ 3.000 de persoane. Am redus foarte mult numarul din respect fata de moartea Regelui. Dar vom relua proteste masive de anul viitor fata de modificarile Codului Fiscal", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.

De altfel, sindicalistii anuntasera deja ca manifestatia anuntata pentru 12 decembrie, pe masurile fiscale, va avea loc doar in Piata Victoriei, actiunea urmand sa fie mai restransa decat ce anuntata initial.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)