News Flash:

REVOLTATOR! Un cocalar cu BMW din Timisoara a intrat cu bolidul pe pietonal si i-a injurat pe trecatori - VIDEO

21 Septembrie 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
cocalar
Un timisorean de 26 de ani, care a intrat cu masina intr-o zona pietonala din centrul orasului unde s-a filmat si a injurat trecatorii, a fost sanctionat cu amenda maxima prevazuta de Codul Rutier in astfel de cazuri, 435 de lei si doua puncte penalizare la permis, informeaza news.ro.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Locale Timisoara, un sofer care s-a filmau in timp ce conducea in zona centrala unde este interzisa circulatia autovehiculelor a fost sanctionat de politistii locali.


”Politistii locali l-au identificat, in urma investigatiilor proprii si a imaginilor de pe camerele video, pe conducatorul autovehiculului care s-a filmat, impreuna cu un prieten, circuland cu autoturismul marca BMW prin zona centrala restrictionata, respectiv pe strazile E. Caruso, Gen. Praporgescu, Piata Libertatii, iesind ulterior pe liniile de tramvai catre Piata 700”, se arata in comunicat.

Barbatul a recunoscut ca a condus masina intr-o zona interzisa, el fiind amendat.

”Cel in cauza, de 26 de ani, cu domiciliul in Timisoara, a recunoscut ca a condus autovehiculul cu numere straine, motiv pentru care a fost sanctionat conform OUG 195/2002, cu amenda maxima prevazuta de Codul Rutier pentru patrunderea pe strazi cu accesul interzis, respectiv 435 lei si doua puncte penalizare la permis”, se arata in comunicat.

Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa respecte indicatoarele rutiere si sa nu circule in zonele in care nu este permisa patrunderea autovehiculelor, in caz contrar fiind identificati de politistii locali si sanctionati.

Galerie Video


zona pietonala injurat trecatorii bmw
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010652 (s)