News Flash:

REVOLTA ARMATA in Armenia: Oameni inarmati cer demisia guvernului

17 Iulie 2016
955 Vizualizari | 0 Comentarii
polita germana
Mai multi indivizi inarmati au ocupat o sectie de politie din Erevan, acestia cerand demisia guvernului armean, a anuntat biroul de presa al politiei, potrivit agentiei de stiri TASS.
Un comunicat al Serviciului National de Securitate armean informeaza ca un grup de persoane inarmate a ocupat o sectie de politie si au luat mai multi ostatici.
Autoritatile nu au oferit prea multe detalii privind acest incident, insa surse din cadrul fortelor de securitate spun ca mai multe persoane ar fi fost ranite.
Sustinatorii lui Zhirair Sefilyan, un lider al opozitiei care a fost arestat in data de 20 iunie, fiind acuzat de organizarea unui grup criminal, au anuntat "intentia lor de a schimba situatia din Armenia," prin intermediul unui "revolte armate," se afirma intr-un comunicat al unui grup de opozitie.
"Am confiscat deja una dintre bazele de politie din Erevan si controlam cartierul Erebuni din sudul capitalei armene," potrivit opozitiei.
In prezent au loc negocierile cu persoanele armate "pentru predarea pasnica a acestora in fata autoritatile armene," a declarat Serviciul National de Securitate armean.

guvernului armean tass zhirair sefilyan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005147 (s)