News Flash:

Revelion de vis la Filarmonica Banatul si la Opera Nationala din Timisoara

31 Decembrie 2014
1962 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii care vor sa petreaca Revelionul 2014 in alta parte decat acasa sau in localuri, pot alege o seara cu staif la Opera Nationala Romana Timisoara, unde, la fel ca si in anii precedenti, sunt invitatii personajului ‚Printul Orlovski’ din opereta ‚Liliacul’ de Johann Strauss, sau la Filarmonica Banatul, unde sunt asteptati la un Concert Extraordinar de Anul Nou. 
Intrucat ambele spectacole incep la ora 18.00, melomanii au fost pusi la o grea incercare pentru a alege una dintre selectele petreceri. 
Balul ‚Liliacului’ se va desfasura sub conducerea muzicala a lui Marius Hristescu, regia, decorurile si costumele fiind asigurate de Mario de Carlo, avandu-i drept concert maestri pe Ovidiu Rusu si Corina Murgu. 
Cortina se va ridica pentru a intra in scena Eisenstein (Cristian Rudic), Rosalinda (Narcisa Brumar), Frank (Octavian Vlaicu), Printul Orlovski (Ganriella Varvari), Alfred (Cristian Balasescu), Dr. Falke (Dan Pataca), Dr.Blind (Mircea Dan Petcu), Adela (Cristina Vlaicu), Ida (Suyana Vranceanu), Frosch (Peter Hercy, Ungaria), Ivan (Bogdan Drulea). Solistii baletului: Cristina Romandasu, Manuela Ardelean, Alina Mihai, Andreea Farcas, Suzana Vranceanu, Alin Radu, Alexandru Pintea. La finalul regalului liric, maestru Corneliu Murgu va ciocni o cupa de sampanie cu publicul, scrie ziuadevest.ro.
Cand gongul Filarmonicii va bate a treia oara, luminile vor inunda scena, de unde vor rasuna valsurile lui Johann Strauss, Valsul Patinatorilor, polci celebre, aria lui Figaro, cantonete napoletane.
‚Va fi un Concert Extraorinar de Anul Nou in care piese distractive si de divertisment vor inveseli publicul si multe surprize. Intre doua piese succesive va avea loc cate o extragere la tombola pe care am organizat-o si unde se pot castiga premii care constau in produse electronice si electrocasnice foarte atractive, iar la sfarsit, fiecare spectator va primi un pahar cu vin fiert’, spune Ioan Coriolan Ganrboni, directorul Filarmonicii Banatul.

timisorenii revelionul 2014 filarmonica banatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005089 (s)