News Flash:

Retras din viata publica si politica din Romania, Adrian Nastase a dat vestea cea mare. „E adevarat”

7 Septembrie 2017
3164 Vizualizari | 0 Comentarii
nastase
Adrian Nastase, ironie la adresa PSD. Fostul presedinte al partidului a povestit, intr-o postare pe blogul personal, ca a vizitat Manastirea de la Maglavit, unde se spune ca se intampla minuni. ”E adevarat, am aflat ca se reinfiinteaza departamentele PSD”, a adaugat el. Comentariul fostului premier a venit dupa ce conducerea PSD a decis reinfiintarea departamentelor PSD, in Comitetul Executiv National al PSD de la Neptun.
„Astazi, am vizitat Manastirea de la Maglavit si locul unde Petrache Lupu a avut revelatia divinitatii. Se spune ca acolo s-au intamplat si se intampla multe minuni. Cred ca este adevarat. Fiind acolo, am aflat ca au fost reinfiintate departamentele PSD”, relateaza Adrian Nastase in postare, intitulata sugestiv „S-a produs o minune”, scrie poatenustiai.ro.
Nastase a mai comentat si cu alte ocazii, pe blog, desfiintarea departamentelor PSD, pe care el le-a introdus in structura de conducere a formatiunii.
„In sfarsit, insistenta mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevarat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selectia cadrelor si vor pregati viitorul program de guvernare. Practic, cele trei functii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand functionau. Si in opozitie, dar si in perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate”, scria Nastase, in iulie.
Liderul PSD Dragnea a anuntat, dupa sedinta conducerii PSD, ca pana saptamana viitoare, presedintele Consiliului National, Mihai Fifor, va prezenta spre aprobare lista cu departamentele PSD-ului.
”De asemenea, am discutat mult despre gestiunea carierei in partid, despre structura calitativa a membrilor. Va fi o analiza realizata in perioada urmatoare; de asemenea, modul in care se evidentiaza numarul membrilor de partid si pregatirea fiecaruia”, a mai spus Liviu Dragnea.

adrian nastase neptun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)