News Flash:

Retin se pregateste de curatenia de primavara

13 Martie 2016
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
retin
Ca de obicei, campania Retim se va desfasura in doua etape: mai intai in zona de nord a orasului fata de canalul Bega, incepand din 4 aprilie, iar apoi in partea de sud, din 11 aprilie.
Atentie! In cadrul actiunii se vor colecta numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatarea arborilor plantati pe aliniamentele stradale si a spatiilor verzi din jurul imobilelor, precizeaza autoritatile locale. Angajatii Retim nu vor aduna deseurile ce provin din amenajari interioare si actiuni de salubrizare a pivnitelor sau a podurilor, deci nu se colecteaza molozul, praful de carbune, tiglele, caramizile, faianta sau gresia sparta, scrie tion.ro.
„Este interzisa scoaterea si depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic si gospodaresc, a deseurilor vegetale rezultate din curatirea arborilor de pe aliniamentele stradale si a spatiilor verzi din jurul imobilelor mai devreme de o zi fata de cea in care este programata colectarea. De asemenea este interzisa depunerea deseurilor dupa ziua in care este programata colectarea in zonele si cartierele din municipiul Timisoara. Proprietarilor de imobile (case individuale), asociatiilor de proprietari/locatari, institutiilor publice, agentilor economici le revine obligatia sa depuna in ordine, la bordura carosabilului, fara a impiedica circulatia, resturile provenite din taieri de corectie, ramuri taiate la dimensiuni de maxim 1 metru si legate in snopi, deseurile si obiectele ce se colecteaza in cadrul campaniei ecologice de primavara”, transmit reprezentantii Retim.
Cei care nu respecta regulile impuse de societatea de salubritate risca amenzi intre 500 si 1.000 de lei – persoane fizice si intre 1.000 si 2.000 de lei – persoane juridice.

retim bega angajatii retim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004613 (s)