News Flash:

RETETA ZILEI pentru un desert delicios: Placinta cu branza si spanac

27 Iulie 2014
708 Vizualizari | 0 Comentarii
Placinta cu branza si spanac - Ingrediente


9 foi de placinta

60 gr unt

500 gr cas sarat de vaca /branza telemea

100 gr branza burduf

200 gr spanac fiert si tocat

o lingura zahar

4 oua

200 ml smantana

putina sare



Mod de preparare


Topeste untul. Lasa-l sa se raceasca. Intr-un bol rade casul/telemeaua si amesteca-l cu branza burduf, spanacul, o lingura smantana, doua oua, zaharul si sare doar daca e cazul Pregateste foile. Intinde o foaie si pensuleaz-o cu unt topit, aseaza inca o foaie deasupra , pensuleaza iar cu unt, aseaza a treia foaie. Pune 1/3 din amestecul de branza si intinde-l uniform. Strange cele 3 foi umplute cu branza, sul. Unge un vas termorezistent cu unt si aseaza primul sul. Din foile si branza ramase mai pregateste inca doua suluri pe care le pui in tava. Inteapa-le cu furculita, Bate ouale ramase, amesteca cu smantana si toarna peste sulurile din tava. Da tava la cuptor , la 180 de grade, si lasa pana se rumeneste frumos. E la fel de buna atat calda cat si rece

4 oua putina sare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1048 (s) | 35 queries | Mysql time :0.033745 (s)