News Flash:

RETETA ZILEI! Pentru azi va recomandam un piure de conopida. Este DELICIOS si usor de preparat

6 Decembrie 2015
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
piure conopida
Piure de conopida



IINGREDIENTE 



O capatana de conopida



Patru cartofi



100 de grame de cascaval 



Doua linguri de seminte de mustar



100 de grame de unt



O cana de lapte



Sare si piper.



Mod de preparare



 Curata si taie conopida in buchetele. 



→ Curata cartofii. 



→ Pune conopida si cartofii la fiert in apa cu putina sare, in vase diferite. 



→ Pune laptele pe foc si adauga cascavalul in lapte, taiat in felii. Fierbe cu atentie, la foc mic. Cascavalul o sa se topeasca in lapte si se va dizolva complet. Da deoparte si adauga untul. 



→ Intr-o tigaie neaderenta pune o lingurita de ulei si rumeneste bine semintele de mustar. 



→ Cand conopida si cartofii au fiert bine striveste-i cu un aparat pentru facut piureul. Este foarte important sa nu folosesti mixerul, pentru ca forma finala nu trebuie sa fie o pasta cleioasa ci o crema densa, aerata care sa pastreze inca bucatele fine ale legumelor folosite. 



→ Adauga laptele in care s-a topit cascavalul si untul. Trebuie sa fie cald, dar nu fierbinte. 



→ Pune sare si piper. Poti pune si putina nucsoara. Merge foarte bine si cimbru uscat. Adauga si semintele de mustar. Amesteca si serveste imediat.

cascavalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024309 (s)