News Flash:

RETETA ZILEI! Pentru azi va recomandam un piure de conopida. Este DELICIOS si usor de preparat

6 Decembrie 2015
1935 Vizualizari | 0 Comentarii
piure conopida
Piure de conopida

IINGREDIENTE 

O capatana de conopida

Patru cartofi

100 de grame de cascaval 

Doua linguri de seminte de mustar

100 de grame de unt

O cana de lapte

Sare si piper.

Mod de preparare

 Curata si taie conopida in buchetele. 

→ Curata cartofii. 

→ Pune conopida si cartofii la fiert in apa cu putina sare, in vase diferite. 

→ Pune laptele pe foc si adauga cascavalul in lapte, taiat in felii. Fierbe cu atentie, la foc mic. Cascavalul o sa se topeasca in lapte si se va dizolva complet. Da deoparte si adauga untul. 

→ Intr-o tigaie neaderenta pune o lingurita de ulei si rumeneste bine semintele de mustar. 

→ Cand conopida si cartofii au fiert bine striveste-i cu un aparat pentru facut piureul. Este foarte important sa nu folosesti mixerul, pentru ca forma finala nu trebuie sa fie o pasta cleioasa ci o crema densa, aerata care sa pastreze inca bucatele fine ale legumelor folosite. 

→ Adauga laptele in care s-a topit cascavalul si untul. Trebuie sa fie cald, dar nu fierbinte. 

→ Pune sare si piper. Poti pune si putina nucsoara. Merge foarte bine si cimbru uscat. Adauga si semintele de mustar. Amesteca si serveste imediat.

cascavalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005592 (s)