News Flash:

Reteta zilei: o tocanita delicioasa

12 Iunie 2014
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6516 RON (-0.0047)
USD: 3.8120 RON (+0.0044)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Picanta si aromata, tocanita usturoiata e grozava alaturi de mamaliguta.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 8
Complexitate: usor.
Ingrediente
500 g piept de porc
3 carnati afumati
2 cepe
1 capatana mare de usturoi
8 cartofi
patrunjel
ienibahar
ulei
sare
piper
Mod de preparare
1. Caleste putin ceapa, taiata solzisori, apoi adauga pieptul de porc si carnatii taiati in bucati. Lasa pe foc pana ce carnea isi schimba culoarea.
2. Adauga cartofii taiati in cuburi si usturoiul in fasii (opreste doi catei de usturoi). Toarna o cana cu apa si lasa pe foc, amestecand, pana ce cartofii sunt aproape fierti.
3. Pune in sos doua boabe de ienibahar, cinci de piper negru si usturoiul ramas, zdrobit ca pentru mujdei. Toarna o jumatate de cana cu apa.
4. Da totul la cuptor, la foc potrivit, pana cand scade bine. Aromatizeaza cu patrunjel.
Sugestie. Daca ai o cana cu vin alb, foloseste-l in loc de apa. Ecuisine.ro

ienibahar ulei sare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1032 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012433 (s)