News Flash:

Reteta zilei: O rulada gustoasa in sos de vin

1 Iunie 2014
705 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada in sos de vin este un preparat delicios, apetisant si satios, pe gustul invitatilor pretentiosi.

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 6.

Complexitate: mediu.

Calorii: 420.

Ingrediente

1 kg muschi de porc

2 cepe

70 g unt


1 ou 

150 g cascaval

150 g smantana

1 cescuta cu vin

ulei

nucsoara

sare

piper

500 g spanac (in cazul in care folosesti spanac congelat, adauga-l peste ceapa calita fara sa-l oparesti)


Mod de preparare

1. Opareste spanacul in apa cu sare. Separat, caleste ceapa in unt topit. Adauga spanacul scurs bine de apa. La cateva minute, incorporeaza cascavalul ras si oul batut cu smantana, sare si piper si un varf de lingurita cu nucsoara.

2. Taie carnea in asa fel incat sa obtii o foaie mai mare si condimenteaza cu sare si piper. Intinde amestecul de ciuperci, ruleaza bine si leaga cu sfoara.

3. Aaaza rulada intr-un vas si stropeste-o cu trei linguri cu ulei, o cescuta cu apa si vin. Lasa la cuptor, la foc moderat, cel putin 90 de minute. Din cand in cand, stropeste cu sosul format in tava. Ecuisine.ro

2 cepe ulei nucsoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0864 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024598 (s)