News Flash:

Reteta zilei: o ciulama delicioasa cu pui si ciuperci

25 Iulie 2014
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum sa preparam o ciulama cu pui si ciuperci
Ingrediente

o ceapa mare

un borcan ciuperci fierte si feliate

o foaie de dafin

o lingurita vegeta de casa

150 ml apa

4-5 linguri pline cu smantana 25%grasime

4-5 catei usturoi

marar

sare

piper

10 aripioare de pui

ulei

zeama de la 1/3 lamaie

o foaie de dafin

3 catei usturoi

sare

piper

Mod de preparare

Spala aripioarele de pui si curata-le. Intr-o tigaie adanca pune ulei, lasa-l sa se infierbante si pune aripioarele la prajit. Adauga foaia de dafin, usturoiul tocat, sare, zeama de lamaie si pune capac peste tigaie. Lasa sa se prajeasca aripioarele inabusit. Pune intr-un vas de tuci putin ulei si cand e incins adauga ceapa taiata juliene. Lasa2-3 minute si adauga si ciupercile. Caleste totul 6-7 minute amestecand. Adauga apoi apa cat sa cuprinda amestecul, sare, o foaie de dafin, o lingura de vegeta, si lasa la fiert la foc mic. Ceapa trebuie sa fie fiarta bine. Daca e cazul mai adaugi putina apa. Toaca usturoiul si adauga-l cu 5 minute inainte de a fi gata ciulamaua. Adauga smantana, omogenizeaza si presara marar. Opreste focul si…cam atat Serveste cu mamaliguta. Pofta buna! 

sare piper
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1020 (s) | 35 queries | Mysql time :0.030816 (s)

loading...