News Flash:

Reteta zilei: o BUDINCA delicioasa cu ciocolata

22 Iunie 2014
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Orezul este un preparat popular, iar daca poate fi mancat la desert, cu atat mai bine!

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 4.

Complexitate: usor.

Ingrediente

15 g cafea instant

suc si coaja de la 1 portocala

150 ml apa

100 g risotto

450 ml lapte

1 crenguta de vanilie

100 g zahar

30 g unt

125 ml frisca

ciocolata taiata

Mod de preparare

1. Amestecati cafeaua, sucul de portocale si apa si aduceti compozitia la punctul de fierbere. Luati amestecul de pe foc, adaugati orezul si lasati-l sa se imbibe timp de 5 minute.

2. Intre timp, incalziti laptele, semintele de vanilie si crenguta de vanilie chiar inainte de a da in clocot. Lasati amestecul sa stea timp de 3 minute. Scoateti crenguta de vanilie.

3. Aduceti orezul din nou la fierbere si treptat adaugati laptele, amestecand continuu pana ce orezul incepe sa fiarba.

4. Adaugati zaharul, coaja de portocala, untul si frisca si amestecati bine. Luati compozitia de pe foc, presarati bucatelele de ciocolata pe deasupra si serviti.

Ecuisine.ro

ciocolata taiata vanilie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1021 (s) | 24 queries | Mysql time :0.027836 (s)