News Flash:

Reteta zilei: Frigarui cu cartofi copti

18 Iulie 2014
559 Vizualizari | 0 Comentarii
Un pranz simplu si usor de pregatit!

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 2.

Ingrediente

1 piept de pui

4 cartofi

200 g branza de vaci

25 g unt

60 g smantana

1 legatura de marar

boia dulce

sare

piper

Mod de preparare

1. Taie pieptul de pui pe lungime, in fasii groase si condimenteaza-le.

2. Infige usor, in fiecare fasie, cate un bat de frigaruie. Rumeneste carnea pe gratarul incins, scrie Ecuisine.ro.

3. Arunca in jar si cartofii spalati. Intre timp, freaca branza de vaci cu untul si smantana. Adauga la final mararul tocat.

4. Cand cartofii sunt copti, taie-i pe jumatate si scoate-le o parte din miez.

5. Umple rapid cu crema de branza si serveste-i alaturi de frigarui si castraveti murati.

boia dulce sare piper
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025753 (s)