News Flash:

Reteta zilei: Cum sa prepari chiftelute de vitel si sos cu legume

30 Iulie 2014
714 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiftelute de vitel si sos cu legume

 Prepara reteta de chiftelute de vitel cu sos de legume intr-un vas roman de lut sau intr-un vas marocan (tajine).


Timp de preparare: mediu.


Complexitate: usor.


Ingrediente


500 g carne de vitel


1 ceapa tocata


1 ou


½ legatura patrunjel (sau amestec de patrunjel verde, coriandru si menta)


1 lingurita rasa cu amestec de chimen, scortisoara, boia


ulei de masline


sare si piper


Pentru sosul cu legume


4 dovlecei


1 cutie mica cu naut


1 cutie cu rosii decojite


1 ceapa


1 lingurita rasa cu amestec de chimen, scortisoara, boia


ulei de masline


sare si piper


Mod de preparare


1. Intr-un castron, pune carnea tocata, patrunjelul ceapa taiata marunt, oul, condimentele, sare si piper. Amesteca si formeaza chiftelute. Prajeste-le in ulei incins si scoate-le pe un servet de hartie.


2. Pentru sosul cu legume, taie cuburi dovleceii si fierbe-i pentru 10 minute in apa cu sare, apoi scurge-i.


3. Intr-o tigaie, incalzeste ulei, caleste ceapa, adauga cutia cu rosii, mirodeniile si lasa sa fiarbaƒ jumatate de ora.


4. Adauga apoi dovlecelul, chiftelutele si nautul si mai gateste-le un sfert de ora. Ecuisine.ro


1 ou 1 ceapa
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1064 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019867 (s)

loading...