News Flash:

Reteta zilei: Chiftelute de pes™te alb

11 Iunie 2014
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
Rapida si foarte gustoasa, poti gati chiar pentru cina din acesta seara reteta de chiftelute de peste alb.

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 6.

Complexitate: usor.

Ingrediente

400 g peste alb

1 ou + 1 galbenus™

3-4 linguri cu parmezan



2-3 felii de paine

1 foaie de dafin

zeama de lamaie

patrunjel tocat (dupa gust)

sare

piper


Mod de preparare

1. Pune la fiert o oala cu apa. Cand sta sa dea in clocot, pune un praf de sare, frunza de dafin, zeama de la o jumatate de lamaie si pestele. Lasa-l pe foc 12-15 minute.

2. Scoate-l cu o sita si dupa ce s-a racorit, curata pestele de oase si pielite. Da carnea prin masina de tocat, adauga restul de ingrediente si modeala chiftelute de peste.

3. Tavaleste-le prin faina si rumeneste-le in ulei foarte incins. Sunt grozave langa o garnitura de cartofi natur si o salata verde stropita cu multa zeama de lamaie.

Sugestie. Pentru un plus de gust, poti adauga in compozitia de chiftelute de peste alb un catel de usturoi ras. Ecuisine.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032842 (s)