News Flash:

Reteta tamaduitoare care elimina flegma din plamani

17 Martie 2017
9337 Vizualizari | 0 Comentarii
sirop morcovi
In randurile de mai jos aveti reteta unui sirop tamaduitor care elimina flegma din plamani
Aparatul respirator este format din doua categorii de organe: caile respiratorii si organele respiratorii – plamanii. Caile respiratorii (cavitatea nazala, faringe, laringe, trahee si bronhii de calibru diferit, inclusiv si bronhiolele) nu iau parte la schimbul de gaze; ele au rolul de a conduce aerul la si de la plamani si de a purifica, a incalzi si a umezi aerul inspirat. Se deosebesc: caile respiratorii superioare (cavitatea nazala si faringele) si caile respiratorii inferioare (laringele, traheea si bronhiile).
Plamanii au rolul cel mai important in respiratie, la nivelul lor are loc respiratia pulmonara, schimbul gazos intre organism si mediu realizandu-se la nivelul alveolelor pulmonare. Pentru buna functionare, plamanii au nevoie de detoxifiere periodica. Acumularea de mucus este cauzata de secretiile fluide ale plamanilor, cu scopul de a mentine nivelul de umiditate. Flegma, o acumulare de mucus lipicios si gros in plamani, provoaca o reactie reflexiva, care duce la stranut si tuse, scrie andreilaslau.ro.
O astfel de reactie consta in incercarea organismului de a elimina acumularea excesiva de lichid in plamani, bronhii si trahee. Pentru a elimina mucusul acumulat in plamani si pentru a scapa de tuse va prezentam un remediu natural foarte bun si foarte simplu.  Acest remediu se poate folosi atat de adulti cat si de copii. Nu prezinta efecte negative.
Ingrediente necesare
-500gr morcovi
-3-4 lingurite miere organica
-apa cat sa acopere morcovii
Se taie morcovii in felii si se pun la fiert. Cand sunt bine fierti se scot cu o furculita si se pun  intr-o blender pentru a fi pasate. Daca nu aveti bleder folositi furculita. Pastrati apa in care au fiert morcovii. Lasati apa sa se raceasca si adaugati miere in ea, apoi turnati-o peste morcovii pasati. Siropul tau natural este gata! Asigurati-va ca il pastrati in frigider sau intr-un loc rece.Luati cate 3-4 lingurite pe zi din acest sirop si in 1-2 zile veti observa rezultatele.
Sursa: healthandhealthyliving.com

caile respiratorii plamanii morcovi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)