News Flash:

Reteta inedita anticancer a oncologului Miguel Martin

14 Aprilie 2018
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
suc cartofi 2

Reteta oncologului Miguel Martin pentru prevenirea cancerului a devenit una dintre cele mai cautate pe Internet. Doctorul sustine ca un aliment pe care il consumam zilnic ajuta la protejarea celulelor si prevenirea cancerului. 

Este vorba despre cartof. Cartofii contin vitamina C si au antioxidanti care lupta cu radicalii liberi declansatori ai cancerului. Cartofii mai contin vitamina B, acid folic, amidon, magneziu, fier si potasiu. Aceste elemente imbunatatesc functiile cerebrale si ajuta la evitarea depunerii pietrelor la rinichi.

Tot ce trebuie sa faci, conform medicului Miguel Martin, este sa amesteci 200 de mililitri de suc de cartofi cu o jumatate de lingurita de ghimbir praf.

Kukoamina, un compus care se afla in mod natural in cartofi, eliberat in special daca sunt trecuti prin blender regleaza presiunea arteriala. Fitochimicalele din cartofi sunt esentiale pentru prevenirea bolilor cardiovasculare si reduc nivelul colesterolului rau din sange. 

Dieta anti-cancer a dr. Budwig

Ce alte proprietati benefice are sucul de cartofi cu ghimbir 
- ajuta persoanele care au probleme cu ficatul si rinichii;
- combate arsurile stomacale;
- ajuta la regenerarea celulelor evitand astfel formarea bolilor de piele;
- revigoreaza complet sistemul imunitar;
- reduce zaharul din sange;
- curata corpul de toxine.

Ghimbirul a devenit o planta extrem de populara in ultimii ani, in special dupa studiile efectuate de cercetatori. Combate diferite tipuri de cancer, dintre cele mai agresive si greu de tratat. Printre ele se numara cancerul pulmonar, ovarian, de colon, cancerul de san, de piele, de prostata si de pancreas.

Aceasta este concluzia trasa de cercetatorii de la Universitatea din Michigan. Rezultatele studiului au fost prezentata la congresul anual al American Association for Cancer Research.

Atentie! Ghimbirul nu este recomandat femeilor insarcinate.


ghimbirul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)