Ingrediente
10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.
Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.
Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.
Va dorim pofta buna si spor la gatit!
Ingrediente
10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.
Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.
Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.
Va dorim pofta buna si spor la gatit!
DISTRIBUITI
Ingrediente
10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.
Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.
Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.
Va dorim pofta buna si spor la gatit!
DISTRIBUITI
Ingrediente
10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.
Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.
Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.
Va dorim pofta buna si spor la gatit!
DISTRIBUITI
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005399 (s)
Comentarii (0)