2. Spălați borcanele, turnați deasupra apă clocotită pe jumătate și acoperiți-le cu capace sterilizate.
3. Scurgeți apa și așezați la fundul borcanelor: firele de pătrunjel, cățeii de usturoi tăiați în jumătate, boabele de piper, ardeiul chili și rondelele de morcov.
4. Puneți deasupra roșiile cât mai strâns, combinate cu ardei gras. Turnați deasupra apă clocotită și acoperiți borcanele cu capace.
5. După ce borcanele se vor răci, scurgeți apa în cratiță, mai turnați 1/2 pahar de apă, fiindcă se va evapora, adăugați sarea și zahărul și aduceți marinada la fierbere.
6. Puneți oțetul în fiecare borcan, turnați deasupra marinada și capsați borcanele.
7. Întoarceți borcanele cu susul în jos, acoperiți-le cu o plapumă și lăsați-le să stea timp de o zi.
sursa: bucatarul.eu
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)
Comentarii (0)