News Flash:

Reteta aceasta este extrem de simpla, dar va scapa de hernie

20 Mai 2016
19792 Vizualizari | 0 Comentarii
hernie
Cauzele instalarii herniei de disc sunt multiple, cel mai adesea fiind cauzata de predispozitia generala a oamenilor catre sedentarism si limitarea efortului fizic, traumatizarea discului in urma tensionarii puternice  sau din cauza presiunii crescute la nivel lombar.
Urmatorul leac este unul batranesc, insa extrem de bun pentru tratarea herniei de disc. Pe cat de simplu e, pe atat de eficient e, daca este urmat mai multe zile la rand, pana la ameliorarea semnificativa. Ce trebuie sa faceti?

In fiecare seara, timp de 7-8 zile, inainte de culcare,  frecati palmele pana la incalzire, apoi le aplicati una peste alta pe locul cu hernie. Le tineti asa 15-30 de minute (daca aveti rabdare, le puteti tine si mai mult). 
Apoi, puneti pe locul dureros o compresa bine imbibata cu Bitter suedez(preferabil ar fi fara alcool). Peste ea se pune o folie de plastic si apoi un prosop mic, impaturit in doua. Va incingeti cu un fular sau brau si lasati compresa toata noaptea. Se scoate dimineata si se unge locul cu unguent de galbenele. 

sedentarism bitter suedez
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006766 (s)