News Flash:

Reteaua de apa si canalizare din Jimbolia va fi modernizata

13 August 2015
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
reteaua de apa
In cadrul proiectului „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis”, Aquatim a semnat patru contracte noi  pentru finalizarea lucrarilor de investitii la retelele de apa si de canalizare din Jimbolia. 
Oana Hortopan, specialist Comunicare si Relatii Publice, in cadrul Aquatim, a explicat ca lucrarile au demarat in anul 2012 cu firma spaniola GEA 21 SA, insa nu au putut fi finalizate in termenii contractuali din motive ce apartin in totalitate constructorului. Drept urmare, contractul a fost reziliat in cursul anului trecut.
Pentru ca lucrarile de investitii planificate pentru Jimbolia sa fie finalizate in termenii de eligibilitate ai proiectului finantat de Programul Operational Sectorial, contractul initial a fost impartit in patru loturi: ”Extinderea si modernizarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare in orasul Jimbolia” - lotul 1, in valoare de circa 6,6 milioane lei, lotul 2, in valoare de aproximativ 8,3 milioane lei, lotul 3, in valoare de circa 8,3 milioane lei, si lotul 4, in valoare de aproximativ 9 milioane lei. Termenul de finalizare a noilor contracte este de sapte luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor, scrie ziuadevest.ro.
Proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis cuprinde investitii in extinderea si reabilitarea sistemelor de distributie si de tratare a apei potabile precum si pentru colectarea si epurarea apelor uzate in localitatile : Timisoara, Jimbolia, Deta, Sannicolau Mare, Buzias, Recas, Gataia, Faget, Ciacova, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Utvin. Lucrarile insumeaza: extinderea si reabilitarea retelei de canalizare cu aproximativ 200 km, extinderea si reabilitarea retelei de apa cu aproximativ 100 km, constructia a 7 statii noi de epurare a apei uzate, constructia a 3 statii noi de tratare a apei potabile.

jimbolia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006597 (s)