News Flash:

Restrictii pe calea ferata in judetul Caras-Severin

30 Decembrie 2016
934 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada
Din cauza temperaturilor scazute inregistrate la nivelul solului, a fost introdusa o restrictie de viteza de 5 km/h pe intervalele de statii Jena - Cavaran si Lugoj - Jabar (SRCF Timisoara), trenurile circuland pe portiunile respective sub atenta supraveghere a personalului feroviar, dar circulatia nu este intrerupta, a declarat joi, pentru AGERPRES, Oana Branzan, din partea CFR Infrastructura. 
"Circulatia trenurilor se desfasoara in conditii de iarna pe intreaga retea feroviara. In aceasta perioada personalul feroviar efectueaza periodic operatiuni de verificare a componentelor infrastructurii, deoarece din cauza conditiilor meteo pot aparea deranjamente tehnice pe anumite intervale de statii, care necesita interventia pentru remediere", a precizat Oana Branzan. 
Ea a precizat ca inainte de a pleca la gara, calatorii ar trebui sa verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut in minut. Daca sunt deja in tren, calatorii pot accesa, de pe laptop sau mobil, site-ul www.cfr.ro, apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren). Se introduce numarul exact al trenului in casuta indicata si se da click pe informatii tren. Astfel, se pot obtine informatii in timp real despre ce statie urmeaza, daca trenurile au sau nu intarziere, minutele de stationare in urmatoarea gara si timpul estimat de sosire. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005987 (s)