News Flash:

Resita a intrat in febra sarbatorilor

7 Decembrie 2015
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
iluminat resita
Instalatiile luminoase specifice sarbatorilor de iarna au fost aprinse sambata seara la Resita, in centrul civic, momentul fiind urmat de un program artistic ce a cuprins colinde si dansuri sustinute de prescolari si elevi ai urbei. 
"In ajun de Mos Nicolae am pornit iluminatul decorativ in municipiul nostru. Asa cum am spus si cum se poate vedea, am adus si decoratiuni noi, pentru ca peisajul sa fie unul de sarbatoare. Au fost montati si trei brazi de Craciun, in centrul civic, in zona Triaj si in Parcul Tricolorului. De asemenea, patinoarul a fost deschis in Parcul Tricolorului si sper ca cetatenii sa aiba sarbatori linistite si cu bucurie in acest an", a declarat viceprimarul Ioan Crina. 
Patinoarul a fost amenajat pe o suprafata de aproximativ 400 de mp de catre o firma specializata, in urma unei asocieri incheiate cu Consiliul Local al municipiului Resita. 
Programul de functionare a patinoarului este de luni pana duminica, intre orele 12,00 si 22,00. Tariful este de zece lei pe ora. Grupurile de elevi, insotite de cadre didactice, vor avea gratuitate de luni pana vineri, intre orele 12,00 si 14,00. 
Atat in centrul civic, cat si in Parcul Tricolorului au fost amenajate standuri de unde pot fi achizitionate produse de sezon. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004803 (s)