News Flash:

Replica dura data de Gabi Firea lui Nicusor Dan

28 Noiembrie 2016
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Nicusor Dan minte cand face acuzatii impotriva ei si il acuza ca boicoteaza toate proiectele mari al Capitalei.

Presedintele USR, Nicusor Dan, a criticat activitatea „deplorabila” a primelor cinci  luni de mandat ale primarului general Gabriela Fireasi a anuntat ca daca situatia va fi aceeasi la implinirea unui an de activitate, USR va lua in calcul organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-sef. 

„Am urmarit cu atentie dialogul acesta halucinant. Daca nu ar fi de ras, ar fi de plans. Cine vorbeste, omul care a venit cu garantii ca salveaza Bucurestiul si timp de cinci luni nu a facut decat sa saboteze Bucurestiul”, a spus Gabriela Firea, duminica seara.

„Dumnealui (Nicusor Dan- n.red.) este cel mai absent consilier, daca se poate formula asa(...). Tot ceea ce a afirmat Nicusor Dan sunt minciuni sfruntate si imi voi lua absolut toate masurile pentru a restabili adevarul. Un ONG din afara tarii, transformat in partid care a vrut sa salveze Bucurestiul, acum il boicoteaza la toate proiectele”, a mai spus Gabriela Firea. 

nicusor dan mandat gabriela firea usr referendum
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004587 (s)