News Flash:

Repetitie a tragediei din Londra I Cel putin 3 morti si 5 raniti, in urma incendiului care a cuprins un bloc rezidential din Honolulu

15 Iulie 2017
913 Vizualizari | 0 Comentarii
foc
Cel putin trei persoane au decedat in urma incendiului care a cuprins trei etaje ale unei cladiri rezidentiale din orasul american Honolulu, au anuntat autoritatile locale, care au precizat ca blocul nu avea un sistem de aspersoare, relateaza agentia de stiri Reuters.
Pompierii au avut nevoie de aproximativ patru ore pentru a stinge incendiul care a afectat cladirea Marco Polo, a declarat Kirk Caldwell, primarul orasului Honolulu.
Presa locala relateaza ca incendiul ar fi pornit de la etajul 26 al cladirii, insa momentan nu se cunoaste cauza incidentului.
Manuel Neves, seful serviciului de pompieri din oras, a anuntat ca echipele de salvare continua sa inspecteze cladirea.
Blocul de 36 de etaje a fost construit in anul 1971, inainte ca administratia locala sa impuna dotarea cu sisteme de aspersoare in cazul imobilelor nou construite, potrivit cotidianului Honolulu Star-Advertiser.
Oficialii locali au explicat ca incendiul nu s-ar fi raspandit daca blocul ar fi avut aspersoare.
Acest incident are loc la doar o luna dupa incendiul care a afectat o cladire rezidentiala din Londra, in urma caruia au decedat cel putin 80 de persoane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007297 (s)