News Flash:

Remus Truica, pus sub control judiciar

19 Mai 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
remus truica
Remus Truica a fost pus sub control judiciar in dosarul in care este urmarit penal pentru inselaciune, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, omul de afaceri spunand, marti, la iesirea de la DIICOT, ca a luat legal creditele de la BRD si ca va incerca sa lamureasca aceasta situatie.
Omul de afaceri Remus Truica a spus ca doreste sa clarifice aceasta situatie, astfel ca va reveni la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), aratand ca nu intelege acuzatiile, intrucat creditul pe care l-a luat a fost legal.
Avocatul omului de afaceri a precizat ca Remus Truica va reveni in iunie in fata procurorului DIICOT, pentru a oferi lamuriri in legatura cu probele si acuzatiile anchetatorilor. Acesta a spus ca s-a cerut un termen procurorilor pentru a fi studiate si analizate probele.
Intrebat daca s-a pus sechestru asigurator pe bunuri mobile sau imobile ale lui Truica, avocatul Bogdan Cimbru a spus ca s-a luat aceasta masura, fiind puse sub sechestru bunuri imobile pana la concurenta sumei considerate prejudiciu in dosar. Avocatul nu a dorit sa precizece despre cate imobile este vorba sau care este prejudiciul retinut in sarcina clientului sau.
Surse judiciare au declarat ca sechestrul a fost instituit de procurori pe terenuri si imobile, inclusiv pe casa de la Snagov a omului de afaceri, precum si pe conturi bancare din Romania si din strainatate, in cazul conturilor din strainatate fiind formate comisii rogatorii pentru luarea masurilor cerute de procurori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007282 (s)