News Flash:

Remediul natural cu care scapi de Helicobacter Pylori. Uite cum sa eviti ulcerul si cancerul de stomac

12 Martie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
helicobacter pilori

Aceasta bacterie provoaca reactii inflamatorii ale stomacului, cum ar fi gastrita. Infectiile cu helicobacter pylori sunt in proportie de 90% cauza ulcerului duodonal si in proportie de 80% cauza ulcerului la stomac. H. pylori se transmite interuman, prin respiratie, prin sarut, prin folosirea aceleiasi toalete, acelorasi haine, cuverturi, prin apa contaminata, prin absenta unor masuri de igiena esentiale cum ar fi spalatul pe maini.
O data fixata in stomac, ea continua sa se raspandeasca pe toata durata vietii, uneori fara sa fie observata si fara sa determine consecinte negative asupra sanatatii persoanei infectate.

Care sunt simptomele infectiei cu Helicobacter Pylori?
Ulcerul gastric se manifesta prin arsuri, dureri epigastrice.
Durerea este tranzitorie, de intensitate variabila, poate dura cateva minute sau ore, fiind accentuata in momentele in care stomacul este gol, intre mese sau in timpul somnului. Stimptomele pot fi ameliorate rapid dupa consumul de lactate, alimente, sau administrarea de medicatie antacida. Alte simptome ale ulcerului:

Balonare; Flatulenta; Eructatii; Inapetenta; Greata insotita de stari de voma; Scaderea in greutate. Ulcerul poate provoca sangerari ale mucoasei gastrice dar si celei duodenale. In cazul in care prezentati urmatoarele simptome consultati de urgenta medicul: Scaune cu urme de sange de culoare rosu inchis sau negru; Ameteli sau stari de lesin; Oboseala nejustificata; Paloare; Voma cu sange; Dureri intense abdominale. Helicobacter Pylori poate cauza cancer de stomac, simptomele fiind urmatoarele: Balonare; Inapetenta; Greata; Stari de voma; Scaderea nejustificata in greutate; Satietate dupa consumul unei cantitati mici de hrana.

Remediul impotriva Heliko Bacteria:

Ingredientele necesare:
300 g de frunze de urechelnita
2 linguri de miere


Metoda de preparare:
Tocati marunt frunzele de urechelnita cu o masina de tocat carne. Daca nu aveti la dispozitie o astfel de masina puteti toca frunzele si cu ajutorul unui blender. Este bine daca puteti consuma aceste frunze de urechelnita goale, dar daca nu va place gustul, puteti adauga si cele 2 linguri de miere. Nu trebuie decat sa puneti mierea peste frunze si sa amestecati bune. Apoi, puneti aceasta compozitie intr-un borcan si stocati-o in frigider. Luati in fiecare dimineata cate o lingurita pe stomacul gol. Daca doriti sa aveti rezultate vizibile, este bine luati aproximatix trei doze, adica trei borcane, unul dupa altul si apoi sa va faceti niste analize. Veti constata ca surprindere ca bacteria va fi fost eliminata. Doctorul va poate confirma acest lucru. Remediul cu frunze de urechelnita si miere este excelent pentru tratarea bacteriei helicobacter, mai eficient decat orice antibiotc.


Remediu pentru tratarea ulcerelor:

Ingrediente necesare:
100 g frunze de patlagina
1 borcan de miere


Metoda de preparare:
Mai intai trebuie sa maruntiti frunzele de patlagina si apoi sa le amestecati cu mierea. Apoi, puneti compozitia la stocat intr-un borcan si inchideti-l bine. Puneti borcanul in frigider si lasati-l aproximativ 15 zile. Dupa aceste 25 zile, puteti consuma remediul. Luati cate o lingura pe zi, pe stomacul gol. Multi oameni au spus ca remediul cu miere si patlagina i-a salvat de la interventiile chirurgicale. Incercati-l, veti fi surprinsi si veti vrea sa il impartiti si cu ceilati membrii ai familiei si cu prietenii.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)