News Flash:

Reguli de EPILARE INTIMA pe care toate femeile trebuie sale stie

23 Martie 2017
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
epilat inghinal
Daca in epoca medievala, parul pubian era considerat o dovada de feminitate in anumite zone ale Europei, asa cum este Franta, tendinta actuala este de a inlatura pilozitatile de pe intreaga suprafata a corpului, deoarece normele de frumusete s-au adaptat, de-a lungul timpului, in functie de directiile in care a evoluat societatea.
Epilatul total, sau brazilian, asa cum i se mai spune, presupune indepartarea totala a pilozitatilor din zona inghinala si a fost imbratisat de cativa ani buni de aproape toate femeile din lume. Dacasi tu esti adepta epilatului inghinal total, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii pentru a face acest lucru mai eficient si mai putin dureros.
Care sunt perioadele cele mai bune pentru a te epila inghinal?
Unul dintre cele mai populare mituri in ceea ce priveste epilarea este acela ca nu este bine sa realizezi acest proces in perioada menstruatiei. Specialistii spun insa ca nu exista anumite momente in care nu trebuie sa te epilezi inghinal, ci mai degraba momente in care poti face asta cu mai putina suferinta. Asadar, zilele cele mai fertile ale lunii sunt cel mai putin dureroase momente pentru a scapa de pilozitati, pentru ca in aceasta perioada hormonii iti cresc rezistenta la durere.
Cum trebuie pregatita pielea pentru epilatul inghinal?
Chiar daca ai un ritual zilnic de ingrijire a pielii, inclusiv a celei din zona inghinala, sunt cateva lucruri pe care ai putea sa le faci chiar inainte de a te epila pentru a usura acest proces. Cel maiimportant dintre ele este exfolierea pielii.
Cat de importanta este exfolierea tenului si la ce te ajuta. Gomajul potrivit pentru pielea ta!
Foloseste o masca gomaj speciala pentru zone sensibile sau prepara–ti una in casa, diningrediente naturale (de exemplu, cafea si miere sau cafea si ulei de masline). Celulele moarte de pe piele vor fi astfel indepartate si vor iesi la suprafata chiar si cele mai mici fire de par. Astfel, epilarea inghinala va fi mult mai eficienta si de durata.

Cum combati iritatiile care apar dupa epilarea zonei inghinale?
Indiferent ce metoda de epilare folosesti, pielea ta se poate irita, asa ca ai nevoie de cateva trucuri pentru a combate eruptiile cutanate. In primul rand, nu ar trebui sa porti haine foarte stramte sau blugi rigizi imediat dupa epilare. In al doilea rand, ai grija sa porti imbracaminte din bumbac, nicidecum de materiale sintetice, deoarece acestea favorizeaza iritatiile. In al treilea rand, foloseste o crema speciala destinata iritatiilor provocate de epilare, iar in zilele calduroase de vara dubleaza-i efectul presarand putina pudra de talc pe zonele iritate, pentru a impiedica transpiratia.
Ce faci daca te confrunti cu iritatii in partile intime? Invata sa le tratezi!

Care este cea mai buna metoda de epilare in zona inghinala?
Metoda perfecta de epilare depinde de la femeie la femeie, pentru ca atat pilozitatile, cat si pielea noastra se sunt total diferite. Pentru a o gasi insa pe cea ideala pentru tine, trebuie sa stii caresunt principalele metode de epilare inghinala. Asadar, poti opta pentru epilarea cu ajutorul cremei depilatoare sau al lamei de ras, daca ai pielea foarte sensibila si densitatea pilozitatilor nu creste de la o epilare la alta. Daca vrei sa recurgi insa la o metoda mai eficienta, poti alege intre epilator, epilare cu cearacalda, epilare cu benzi de ceara sau epilare orientala (cu o solutie pe baza de zahar, apa silamaie). Aceste metode sunt insa mai dureroase. Daca vrei sa scapi totusi definitiv de pilozitatile din zona inghinala, poti opta pentru fotoepilare (epilare definitiva cu laser).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011245 (s)