News Flash:

Refugiati prinsi de politistii de frontiera la granita cu Serbia

18 Ianuarie 2016
1761 Vizualizari | 1 Comentarii
refugiat
Politistii de frontiera de la Lunga, judetul Timis, au reusit sa prinda, in noaptea de vineri spre sambata, nu mai putin de 60 de refugiati din cinci tari, la granita cu Serbia. Acestia incercau sa patrunda, pe jos, in Romania.
Cei 60 de refugiati, toti barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, au fost prinsi de politistii de frontiera in jurul orei 1.45, in noaptea de vineri spre sambata, cu ajutorul sistemului de termoviziune, in timp ce se deplasau pe jos dinspre Serbia spre Romania, in directia localitatii Comlosu Mic. Imediat, mai multe patrule de supraveghere a frontierei au intervenit si i-au inconjurat pe refugiati, scrie tion.ro.
„Grupul de persoane a fost preluat si transportat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia, in vederea cercetarilor. Din primele verificari s-a stabilit ca sunt 60 de persoane de sex masculin, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Acestia au declarat ca sunt din Pakistan, Irak, Afganistan, Somalia si Maroc. Au fost contactate autoritatile de frontiera sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie”, au transmis reprezentantii Politiei de Frontiera Timis.

comlosu mic frontiera timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005206 (s)