News Flash:

Reduceri de posturi la Primaria Deva prin noua organigrama

25 Februarie 2018
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria deva2

Peste 100 de posturi din cadrul Primariei Deva vor fi reorganizate in baza noii organigrame care a fost votata vineri de consilierii locali intr-o sedinta de indata, preavizele de concediere pentru personalul afectat urmand sa fie emise cu data de 1 martie. 

Noua organigrama prevede transformarea unor servicii si directii din cadrul Primariei Deva, intre acestea numarandu-se Politia Locala, Serviciul de Intretinere si Gospodarie Municipala si Serviciul de Cadastru. De asemenea, Directia Tehnica se va transforma intr-o structura complexa, denumita Directia Deva 2020, care se va ocupa de punerea in aplicare a strategiilor de dezvoltare a municipiului pentru urmatorii ani. 

"Organigrama este una pe care am studiat-o si analizat-o atent impreuna cu colegii din primarie. Ne-am consultat asupra structurii fiecarui nou serviciu si cred ca am trecut la o alta etapa, speram mult crescuta calitativ fata de ceea ce a fost pana acum", a declarat in timpul sedintei primarul municipiului Deva, Florin Oancea. 

Conform noii scheme de personal, aparatul de specialitate al primariei va fi format din 318 persoane, dintre care 271 sunt functii publice, 44 functii contractuale si trei functii de demnitate publica (primar si viceprimari). 

Politia Locala va avea un numar maxim de 70 de angajati, fata de 112 cat are acum, urmand sa fie desfiintate posturile de director executiv si director adjunct. De asemenea, la Serviciul de Gospodarie Municipala va fi mentinut numarul de muncitori, 83 de persoane, dar vor fi restructurate opt posturi de conducere sau tehnico-administrative. 

Pe de alta parte, vor fi infiintate posturi noi in compartimentele cu un volum mare de lucru, cum ar fi cele de la Impozite si Taxe, Urbanism sau Juridic. 

Functionarii publici si personalul contractual care isi vor pierde functiile in urma aplicarii noii organigrame vor avea posibilitatea sa dea examen pe noile posturi infiintate in cadrul altor compartimente si directii de specialitate ale primariei. 

Potrivit expunerii de motive care insoteste noua organigrama, Primaria Deva a realizat anul trecut venituri proprii in valoare de 85,9 milioane lei, iar din aceasta suma 37,54%, adica 32,2 milioane lei, au fost cheltuielile de personal. Comparativ, cheltuiala cu investitiile din veniturile proprii a fost de 21,9%, adica 11,82 milioane lei. AGERPRES


noua organigrama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006895 (s)