News Flash:

Realizatorul TV Dragos Patraru, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER!

7 Decembrie 2016
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos patraru
Realizatorul TV Dragos Patraru a fost implicat intr-un accident rutier, chiar el povestind intamplarea pe Facebook. Patraru oprise la o trecere de pietoni, moment in care a fost lovit din spate, de un alt autoturism.

Realizatortul TV a creat controverse pe Facebook dupa ce l-a caracterizat intr-o maniera nu tocmai eleganta pe posesorul autoturismului din spatele lui.

”Abia dupa ce opresti la o trecere de pietoni si se infige un prost cu un Logan in tine realizezi ca merita sa platesti ratele alea la leasing pentru o masina rezistenta. Later edit: cred ca, pe buna dreptate, s-au suparat pe mine posesorii de Logan, care cred ca i-am facut prosti pe ei. Scuze, n-am nimic cu posesorii de Logan, am foarte multi prieteni cu Logan, desigur, nu asta era ideea. Spun doar ca asta care avea Logan si a intrat in mine era un prost. Pentru ca noi eram opriti la o trecere de pietoni. Si mai spun ca intre Logan si o masina rezistenta e o maaaare, foarte mare diferenta, am constatat dupa accident. Graba. Scuze inca o data”, a scris Dragos Patraru, luni, pe pagina de Facebook. 

facebook pietoni logan prost dragos patraru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005471 (s)