News Flash:

Real Madrid si Atletico Madrid, primele echipe calificate in semifinalele Ligii Campionilor

19 Aprilie 2017
919 Vizualizari | 0 Comentarii
champions league
Real Madrid si Atletico Madrid sunt primele echipe calificate in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce trupa lui Simeone a trecut fara emotii de Leicester, iar Real s-a impus in prelungiri in fata lui Bayern Munchen.

Au marcat: Ronaldo '75, '105, 109, Asensio '112/Lewandowski '52 (pen.), Ramos '78 (autogol)

*in meciul tur, Real Madrid s-a impus in deplasare cu 2-1

*Vidal a fost eliminat in minutul 85

Bavarezii au deschis scorul din penalty, dupa un fault al lui Casemiro asupra lui Arjen Robben. Lewandowwski a marcat de la punctul cu var , iar trupa antrenata de Carlo Ancelotti a fortat cel de-al doilea gol, care i-ar fi asigurat lui Bayern calificarea directa.

Ronaldo a restabilit egalitatea in minutul 76, dar nu a taiat elanul nemtilor. Intrat pe teren de doar trei minute, Thomas Muller a fortat o interventie eronata a lui Segio Ramos, care si-a trimis mingea in proprie poarta, in minutul 78.

Cu cinci minute inainte de final, Vidal a vazut cel de-al doilea cartonas galben, iar Bayern avea sa joace prelungirile in inferioritate numerica.

In cele doua reprize de prelungire, Ronaldo a lovit de doua ori, in minutele 105 si 109, insa reluarile au aratat ca cel de-al doilea gol al madrilenilor a fost marcat dintr-o pozitie clara de ofsaid.

Scorul final a fost stabilit de Asensio in minutul 112, dupa un contraatac finalizat ca la carte, cu un sut din interiorul careului, expediat la coltul lung, potrivit gsp.ro.
A doua semifinalista este Atletico Madrid, care s-a calificat dupa 1-0 pe teren propriu si 1-1 in deplasare cu formatia engleza Leicester. 

real madrid atletico madrid ligii campionilor simeone leicester ramos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006853 (s)