News Flash:

Reactii emotionante din WTA, dupa reusita istorica a Simonei Halep

10 Iunie 2018
981 Vizualizari | 0 Comentarii
hepta 3653535

Victoria Simonei Halep la Roland Garros a produs ecouri in lumea tenisului feminin. Rivalele constantencei au avut doar cuvinte superbe pentru Halep. Simona le-a multumit special Irinei Begu si Petrei Kvitova, care i-au trimis mesaje de incurajare imediat dupa castigarea finalei, scrie prosport.ro.
"In primul rand, as vrea sa le multumesc Petrei Kvitova si Irinei Begu, care mi-au trimis mesaje. Le-am citit, le-am raspuns. Au fost foarte dragute cu mine. Petra chiar mi-a trimis cateva mesaje anul trecut, dupa ce am pierdut aici, dar si dupa finala pierduta in Australia. Mi-a zis: ”O sa vina si ziua ta. Continua sa muncesti!”. E placut sa vezi ca jucatorii si jucatoarele se bucura pentru mine. Suntem ca o familie in circuit si e frumos sa vezi cand unul se bucura pentru celalalt. Numai lucruri pozitive. Iar faptul ca am reusit sa castig poate ca va inspira si alti romani, poate alte generatii de copii. Trebuie sa vada ca e posibil sa reusesti, chiar daca vii dintr-o tara mica precum Romania; trebuie sa crezi si sa muncesti", a spus Simona, la conferinta de presa.

Iata si cateva dintre mesajele primite de Simona Halep de la celelalte jucatoare:

Viktoria Azarenka, fost lider mondial: "Felicitari Simonei Halep si echipei ei. Grozava munca!"
Elina Svitolina, jucatoarea vazuta cu a doua sansa la titlul de la Roland Garros: "Multe felicitari, Simona Halep si Darren Cahill!"

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006121 (s)