News Flash:

Reactie halucinanta a consilierul ministrului Muncii, dupa ce aproape 10.000 de angajati din Sanatate au protestat in fata Guvernului

27 Aprilie 2018
1434 Vizualizari | 0 Comentarii
sporuri si salarii sanatate lia olguta vasilescu 280545

Sindicalistii din Sanatate cer modificarea Legii Salarizarii, care le creste veniturile angajatilor, in loc sa ceara schimbarea Regulamentului de sporuri, care le scade aceste venituri, si "ii pacalesc pe oameni si ii scot in strada aiurea", scrie, pe Facebook, un consilier al ministrului Muncii.
"Noua Lege a salarizarii creste salariile din Sanatate; noul Regulament de sporuri scade sporurile, acordate, oricum, pe langa prevederile din vechile reglementari. Ei bine, ce credeti ca cer sindicalistii, iar unii ziaristi preiau pe nemestecate? Nu cer modificarea Regulamentului care le scade, ci a Legii care le creste! Pai nu ar merita ei, uneori, sa li se indeplineasca dorintele si sa se modifice si Legea in acelasi fel ca Regulamentul, adica sa le scada si salariile, asa cum le-au scazut sporurile, repet, acordate dupa ureche?! Ah, de ce le scade Regulamentul sporurile?! Ca tot ei sindicalistii nu au fost de acord cu deja celebra Anexa 10, care le crestea! Acum ar vrea-o inapoi, dar sub alt nume/numar, ca sa nu se prinda membrii de sindicat si sa ii linseze! Da’, in schimb, ii pacalesc pe oameni si ii scot in strada aiurea, in timp ce, in loc sa le rezolve problemele, tot ei sindicalistii le creeaza unele suplimentare!", a scris Cristian Vasilcoiu, consilierul ministrului Muncii, pe Facebook.

Veniturile angajatilor din Sanatate ar putea sa nu mai scada de luna viitoare, spun sindicalistii dupa ce au fost la discutii cu vicepremierul Viorel Stefan si cu ministrul Sanatii, Sorina Pintea, urmand ca pe data de 2 mai sa aiba loc o analiza a regulamentului de sporuri impreuna cu guvernantii.

Aproximativ 10.000 de angajati din Sanatate au protestat, joi, in fata guvernului nemultumiti de reducerile salariale cauzate de plafonarea sporurilor.


regulamentului sporuri ministrului muncii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006311 (s)