News Flash:

REACTIA ULUITOARE a Serenei Williams la atacurile lui Ilie Nastase: "Ma poti împusca..."

25 Aprilie 2017
1531 Vizualizari | 0 Comentarii
serena
Scandalul declansat de Ilie Nastase la conferinta de presa de dinaintea meciului Romania - Marea Britanie, din Fed Cup, nu a ramas fara replica din partea Serenei Williams. Prinsa fara voia sa intr-o situatie in care nu a mai fost pusa niciodata, numarul unu mondial i-a raspuns elegant lui "Nasty", printr-un mesaj postat pe pagina personala de Instagram si preluat, apoi, de intreaga presa internationala.
"E dezamagitor pentru mine sa stiu ca traim intr-o societate in care oamenii precum Ilie Nastase pot face comentarii atat de rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste la adresa colegelor mele. Am spus-o si o voi spune din nou, lumea a ajuns pana aici, dar mai avem, inca, mult de parcurs. Da, am doborat atat de multe bariere, dar mai sunt multe altele. Asta (n. red - remarca lui Nastase) sau nimic altceva nu ma va opri din a pune iubire, lumina si pozitivitate in tot ceea ce fac. Voi continua sa lupt pentru tot ceea ce e drept.
Eu, spre deosebire de tine, nu ma tem. Vezi, eu nu sunt lasa", a fost mesajul Serenei, urmat de un citat din poezia "Still I rise by" a poetei americane Maya Angelou: "Satisfactia mea te supara? Ma poti impusca prin cuvintele tale...ma poti ucide cu ura ta, dar, la fel ca aerul, ma voi ridica."
In finalul mesajului, Serena a tinut sa multumeasca Federatiei Internationale de Tenis, care a deschis o ancheta in urma comentariilor lui Ilie Nastase: "Multumesc ITF-ului pentru atentia acordata tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea intregul meu suport", a scris marea campioana americana.
Intregul scandal a pornit vineri, cand Ilie Nastase (70 de ani) si-ar fi dat in petec inaintea barajului de mentinere in Grupa Mondiala II din Fed Cup, fapt pentru care ITF a deschis o ancheta la Mamaia! Jurnalistii de la "Daily Mail" sustin ca Nastase a facut un comentariu rasist despre copilul nenascut al Serenei Williams, in timpul conferintei de presa la care au participat si jucatoarele echipei noastre: "Sa vedem ce culoare va avea copilul... Ciocolata cu lapte?". Vorbele rostite de "Nasty" in romana s-au suprapus cu declaratiile Simonei Halep, care oferea un raspuns in engleza in acel moment, dar se pare ca scandaloasa remarca a putut fi auzita de jurnalistii prezenti in sala. Prosport.ro

ilie nastase serenei williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006381 (s)