News Flash:

Reactia Simonei Halep dupa infrangerea in Cupa Federatiei

13 Februarie 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep a declarat astazi, la finalul intalnirii ca este trista ca Romania a pierdut si a precizat ca scorul de 3-1 pentru adversare este mult prea dur.


"Cred ca scorul este mult prea dur. Fetele au jucat un tenis foarte bun, au luptat pana la final. Imi pare rau ca nu au reusit sa castige, consider ca meritau foarte mult. Tot respectul pentru ele, au dat totul, dar din pacate au avut si un pic de ghinion. Cu un asa capitan sper sa castigam meciul urmator. Nu este usor acum, suntem tristi ca am pierdut, dar mai este timp. Vor mai fi posibilitati. Eu inca nu am inceput sa fac efort, mai astept cateva zile si dupa aceea am sa incep. Momentan nu am ce sa spun. E foarte greu pe marginea terenului, sper sa nu se mai intample", a spus ea.
Halep a apreciat decizia Federatiei Romane de Tenis de a-l numi in postura de capitan nejucator pe fostul tenisman Ilie Nastase. "Domnul Nastase este mai deosebit, asa cum era si cand era jucator. Cred ca a relaxat foarte mult atmosfera. Are foarte multa experienta, chiar daca pierdem, vorbeste foarte frumos. Din punctul meu de vedere a fost o decizie foarte buna sa fie desemnat capitan si sper sa ne ajute si pe viitor, chiar daca de data asta nu a fost asa cum ne-am dorit", a adaugat ea.


Echipa de tenis a Romaniei a pierdut cu scorul de 1-3 intalnirea cu Belgia disputata sambata si duminica, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Sursa: agerpres.ro 

simona halep romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005457 (s)